Scoala de soferi Bucuresti
Plata in rate

Şcoala de şoferi AutoStonny , avand sediul în Bucureşti, cartierul Pantelimon pune la dispoziţie masini noi şi instructori cu peste 15 ani experienţă , cu scopul de a vă oferi servicii de cea mai inaltă calitate , astfel încât cursanţii să fie foarte bine pregătiţi , atat teoretic căt şi practic , să poată obţină permisul de conducere şi să conducă fara emoţii intr-un Bucureşti din ce in ce mai aglomerat , fiind in masură sa vă oferim răspunsul aşteptat de orice începător  : da, cu noi vei obţine permisul auto pentru categoria B!

Telefon inscrieri:     0722.705.842      0723.200.175       Incepere imediata.

Categorii:   A,   AM,   A2,   B,   BE,   C,   CE.       ( Pret categoria BE - Cu permis categoria B. 450 ron )

Suntem siguri că vrei să iei permisul. Dar noi iţi propunem mai mult decat atăt: urmănd cursurile noastre de instruire auto, vei învăţa să conduci.

Vand bancnote vechi Pare greu să sofezi in traficul infernal din Bucureşti; beneficiind de experienţa personalului nostru calificat, inscriindu-te la cursurile organizate de şcoala de şoferi Adi Star, îti promitem că totul ţi se va parea mai usor.

 

Legislatie rutiera
Experienţa-şi spune cuvăntul !

Dacă aveti emoţii, dacă va e teamă de maşina, de condus, uitaţi de ele. Dacă aveţi impresia ca ştiţi sa conduceţi, mai gandiţi-vă odata. Instructorii noştri va vor trata cu respect şi răbdare, va vor lua de la zero şi vă vor iniţia in tainele conducerii maşinii.

 

 

 

Plecarea din rampa